My Official Forum | Forum Musik : About | Contact | Terms Of Service | Privacy Policy |

Joint Lyrics

Mp3 dan Lirik Lagu Campursari Manthous- Ijo Ijo





Mp3 & Lirik Lagu Campursari  Manthous
Manthous - Ijo Ijo,mp3 free download

PR :
Jo ijo kembang kenongo
Kembang mlati putih rupane
Duwe bojo mas ojo sembrono
Nggo siji kanggo sak lawase
LK :
Putih putih dik kembang melati
Ijo ijo godhong meniran
Karepe munu dik yo mung yo mung yo mung siji
Yen dadi loro, aku kebetulan
reff :
PR :
Jo ijo si manalagi
Manalagi legi rasane
Duwe bojo kudu sing gemati
Golek gawe bendino rine
LK :
Abang abang dik wedange jahe
Nggo wedangan dik karo morotuwo
Dadi wong lanang dik iku iku iku patrape
Kalah menang hi jarno wae
PR :
Tuku salak mas diwadahi panci
Salak sepet sekaline
Senadyan gelak mas nanging nanging nanging gemati
Tiwas ngider ra wani lungo

LK :
Nam kupat om janure wis tuwo blarak
Nang wonosari ojo sarungan..isis
Yen lepat kulo nyuwun ngapuro
Lelagon iki namung guyonan


More Lyrics from Manthous Lyrics / Koleksi Lirik Lagu Manthous Lainnya:
» Manthous - Potretmu
» Manthous - Ijo Ijo
» Manthous - Pantai Asmoro
» Manthous - Mbah Dukun
» Manthous feat Titiek N - Sido Opo Ora
» Manthous - Simpang Lima
» Manthous feat Lilis - Sing Paling Penak
» Manthous feat Minul - Tahu Opo Tempe

Disclaimer :
Entub Tawon Musik Referensi
Jika Anda suka dengan Lagu - lagu ini , belilah kaset / CD atau nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya Untuk mendukung artis / penyanyi / grup band yang bersangkutan agar terus berkarya. Salam Musik...

Share this article :

0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More