My Official Forum | Forum Musik : Register | Sign in

Daftar Musik Referensi Entub Tawon

Daftar Penyanyi Dan Musisi Pria Indonesiaentubtawon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Daftar Penyanyi Dan Musisi Wanita Indonesiaentubtawon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mp3 dan Lirik Lagu Campursari Manthous- Ijo Ijo





Mp3 & Lirik Lagu Campursari  Manthous
Manthous - Ijo Ijo,mp3 free download

PR :
Jo ijo kembang kenongo
Kembang mlati putih rupane
Duwe bojo mas ojo sembrono
Nggo siji kanggo sak lawase
LK :
Putih putih dik kembang melati
Ijo ijo godhong meniran
Karepe munu dik yo mung yo mung yo mung siji
Yen dadi loro, aku kebetulan
reff :
PR :
Jo ijo si manalagi
Manalagi legi rasane
Duwe bojo kudu sing gemati
Golek gawe bendino rine
LK :
Abang abang dik wedange jahe
Nggo wedangan dik karo morotuwo
Dadi wong lanang dik iku iku iku patrape
Kalah menang hi jarno wae
PR :
Tuku salak mas diwadahi panci
Salak sepet sekaline
Senadyan gelak mas nanging nanging nanging gemati
Tiwas ngider ra wani lungo

LK :
Nam kupat om janure wis tuwo blarak
Nang wonosari ojo sarungan..isis
Yen lepat kulo nyuwun ngapuro
Lelagon iki namung guyonan


More Lyrics from Manthous Lyrics / Koleksi Lirik Lagu Manthous Lainnya:
» Manthous - Potretmu
» Manthous - Ijo Ijo
» Manthous - Pantai Asmoro
» Manthous - Mbah Dukun
» Manthous feat Titiek N - Sido Opo Ora
» Manthous - Simpang Lima
» Manthous feat Lilis - Sing Paling Penak
» Manthous feat Minul - Tahu Opo Tempe

0 comments:

Post a Comment

Salam Musik....
Portal Musik Referensi

Info Entub Tawon

Entub Tawon Music News

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More